Vaatwasmachines

Winterhalter

Winterhalter Winterhalter is dé partner in het analyseren en efficiënt oplossen van vaatwasproblemen en het aanbieden van een prima service.

De professionele vaatwasmachine Winterhalter is groeipool naar de
horeca en grootkeukensector (glazen-borden wassen, waterbehandeling…)
ga naar de website van Winterhalter

COMENDA

COMENDA

COMENDA de ideale partner voor elke professioneel.


Het verhaal van technologische vernieuwing, professionele vaatwasmachines sinds meer dan 40 jaar, in Europa en wereldwijd.

Comenda produceert meer dan 200 vaatwas modellen, van de kleinste barwas voor de horeca tot de grootste tunnelvaatwas voor de grootkeuken en collectiviteiten.

Zelfs maatwerk is mogelijk.

 

COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens COMENDA Decomac, Alle Horeca-apparaten en grootkeukens

ga naar de website van COMENDA